Vai al contenuto

Haemme nyt Goiglo Hotellin & Hostellin vastaanottoon, yrityksen käyntikorttipaikalle vastaanottovirkailijaa, joka suhtautua asiakkaisiin, muuhun henkilöstöön ja monipuolisiin töihin reippaalla työtäpelkäämättömällä asenteella.

VASTAANOTTOVIRKAILIJA 12kk määräaikaiseen työsuhteeseen (mahdollisuus vakituiseen työpaikkaan määräajan jälkeen).

Tehtäväsi on ylläpitää ja kehittää hyvää vastaanottoa, asiakaspalvelua ja aamupalojen laittoa, sekä huolehtia muun henkilöstön kanssa yhteistyössä ympäristön siisteydestä. Toivomme että olet aidosti kiinnostunut luontomatkailusta ja sen kehittymisestä, sekä Goiglon tulevaisuudesta vahvana tekijänä kasvavassa Suomen luontopääkaupungissa Kuusamossa".  Arvostamme myös sesonkiaikoina joustavuutta ja vastuullisuutta ,sekä oma-aloitteisuutta.

Meillä pääset näkemään retkeilyä  ja luontomatkailua aitiopaikalta 5 -ympäröivän kansallispuiston siivittämänä. Lisäksi koet Kuusamon -4 aitoa, todellista ja vahvaa vuodenaikaa, sekä kohtaat pitkän ja arktisen talven (Euroopan lumivarmin alue, 5-6kk vuodesta).

Palkkaus perustuu kahdesta osasta: Vastaanottovirkailijan TES € + yrityksen sisäinen liikevaihtoon ja käyttökatteeseen sidottu bonuspalkkiojärjestelmä (Lisätiedot palkan muodostuksesta kutsutun työhaastattelun yhteydessä).

Mahdollisuus majoittua aluksi Goiglon hotellin yhteydessä, kunnes löydät Kuusamosta vakituisen asunnon.

Haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tartu haasteeseen ja tule mukaan rakentamaan Goiglon menestystarinaa!

Laitathan mielellään kuvan ja cv:een kera hakemusta rohkeasti tulemaan hotel@goiglo.com ja työtoiveet, sekä omat tavoitteet työpaikasta. Mikäli paikasta herää kysymyksiä, niin ensisijaisesti kysymykset sähköpostilla, mutta muutoin voi soittaa Petri 0451352952 klo 9-15 välillä arkisin.