Vai al contenuto

Asiakaspalveluvastaava vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäväsi on ylläpitää ja kehittää johdon tavoitteita majoituksesta, vastaanotosta, aktiviteeteistä ja ravintolasta,sekä tuoda Goiglon markkinointistrategiaan, että visioihin omia ideoita, joita olet yhteistyössä mukana toteuttamassa. Lisäksi odotamme raportointia myynnin kehityksestä, sekä markkina-analyysejä, tunnuslukuihin vedoten. Osallistut lisäksi normaalin konkreettisen arjen pyörittämiseen, sekä henkilöstön resurssien mitoitukseen, vastaten siitä että työlle löytyy aina tekijät, tästä johdon kanssa tiiviisti keskustellen ja sopien. Osaat myös ajatella liiketaloudellisesti Goiglon toimintoja ja kehitystä, niin että yritys kasvaa ja kehittyy tulevaisuudessa. 

Arvostamme intohimoa luontomatkailun kehitykseen, konkreettista monitaituruutta ja työtäpelkäämätöntä asennetta valittuun tehtävään, sekä ihmisläheistä että inhimillistä suhtautumista ympäröiviin työkavereihin ja asiakkaisiimme. Voit olla joko innokkaasti vastuuta ja uramahdollisuuksia hakeva osaaja tai oppinut / -kokenut ammattilainen.

Palkkaus perustuu kahdesta osasta: Perus kuukausipalkka 2000€ + yrityksen sisäinen liikevaihtoon ja käyttökatteeseen sidottu bonuspalkkiojärjestelmä (Lisätiedot palkan muodostuksesta kutsutun työhaastattelun yhteydessä).

Mahdollisuus majoittua aluksi Goiglon hotellin yhteydessä, kunnes löydät Kuusamosta vakituisen asunnon.

Haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tartu haasteeseen ja tule mukaan rakentamaan Goiglon menestystarinaa!

Laitathan mielellään kuvan ja cv:een kera hakemusta rohkeasti tulemaan hotel@goiglo.com ja työtoiveet, sekä omat tavoitteet työpaikasta. Mikäli paikasta herää kysymyksiä, niin ensisijaisesti kysymykset sähköpostilla, mutta muutoin voi soittaa Petri 0451352952 klo 9-15 välillä arkisin.